I en skål blandes madlavningsfløde, mælk, ost og krydderier. Falske flødekartofler. Vi var en tur i Bilka, hvor jeg fik øje på denne KÆMPE grøntsag, som jeg bare måtte have med hjem
Bland sesamfrø med rasp, ost, paprika, salt og peber. Så valget faldt på flødekartofler a la Nigella Lawson - som jeg husker at have set hende lave på DR
Der var opskrifter på retter som flødekartofler, tunfiskemousse, culottesteg, ostesuppe og musaka … eller moussaka som det også staves – bare for at nævne nogle af dem
Drys salt, peber, muskatnød og ost mellem lagene. Læg kartoffel- og selleriskiver lagvis i en bradepande af metal (35 x 25 cm) beklædt med bagepapir. Rør fløden med knust hvidløg, hæld den over, og sæt bradepanden i ovnen ved 200°, 40 – 50 minutter til både kartofler og selleri er møre. 100 g fintreven, mellemlagret ost, f
Jeg elskede flødekartofler. Drys medost, krydderier og champignon. Nu gik det jo så godt med mit forsøg på hokka fritter, så vi fortsætter i samme boldgade
Plantefløde bruges præcis som du ville anvende fløde af komælk – i saucer, supper, flødekartofler, gryderetter, i cremede stuvninger, som basis i dressinger mm
Enten kan du lade osten udebliver, ligesom nogle foretrækker deres flødekartofler, eller kan du evt drysse med en smule bacon eller pancetta over retten
Den føles lidt som flødekartofler, superlækkert. Øhh ja – maven skal altså lige vænne sig til gode mængder kål igen og kombineret med en sej gang mave træning, har det altså indrømmet kostet lidt mavepine for mit vedkommende Men det har bare været det værd – har festet i dette herlige fad og en del stegt på panden – opskrift på vej
Nogle kan lide at man drysser revet ost over til sidst. på Græsk hakkebøf af oksekød med persille, feta og hvidløg i, og som tilbehør lavede jeg flødekartofler og tzaziki