Så er de klar til chokolademousse i midtenUdhul dine cupcake med en cupcake-udhulerFyld hindbærmousse og et helt hindbær i hullet og dæk til med lidt af det overskydende kage
Jeg købte et par af deres flødeboller og "chokolade på pind" til en kop varm chokolade. Anledningen denne gang var, at jeg fredag eftermiddag fik besøg af min søde kusine Mette og hun skulle jo have et stykke kage til eftermiddagsteen
Personligt mener jeg dog ikke, at du får en lige så cremet og fast konsistens, som hvis du laver den med Fiber Sirup – som mine flødeboller er lavet med
Jeg troede et kort øjeblik vi kunne klare den med flødeboller, men dén gik ikke. Pisk fløden til let skum - husk det skal blive til en creme, og må endelig ikke blive for fast
Hvilket alternativ til billige, kedelige, flødeboller i en knasende plasticform… Nå, nok om det. Flagkage med den lækreste, svampede bund og luftig ostesmørcreme – MUMS
Ikke at forglemme deres flødeboller med timian-cookie eller butternut squash marengs smag. De er især kendte for deres store udvalg af forskellige pandekager toppet med enten blåbær, banan, alverdens slags sirup eller smør
Dette gøres utrolig nemt ved at tage en teske-fuld chokolade-masse op i hænderne, og forme en tynd sjal, som du kan ligge over flødebollerne, ligesom når du putter fondant eller marcipan ovenpå en kage
Flødeboller. Der kommer blandt andet en saltet citrontærte med karamel, limetrøfler med jordbær på marcipanbund, eventyrlig bryllupskage, syndige fastelavnsboller med ribskupler, havrekiks med macademianød, luksus æbletærte med creme og fletkant og meget meget mere… I kan godt glæde jer – der er lagt i ovnen til et festfyrværkeri af en kagebog
Dette er i øvrigt flødebollefyld, men ikke sødet så meget som til flødeboller. Selvom IMBC er lettere både smags- og kaloriemæssigt end anden smørcreme (og har en uovertruffen konsistens), så er det altså stadig en smørcreme