Hjemmelavet flødeis med Daim. Denne flødeis er super nem og tager ingen tid at lave. *Har du tid, så varm mælk og fløde op til lige under kogepunktet - når den første boble kommer, så tag den af varmen
I en anden skål piskefløden til flødeskum. Æggesnapsen vendes i flødeskummet med en dejskraber. Daimene hakkes i mindrestykker, som tilsidst vendes i ismassen
kan man få mælkefri risfløde, sojafløde og kokosfløde, som kan piskes op som. flødeskum. min mor ofte serveret hjemmelavet is med for eksempel Daim eller andet
tilsætte (dette gøres inden du vender fløde og hvider i æggesnapsen) hakket chokolade, rosiner, knækket Daim, marcipan, nødder eller hvad du lige har lyst til - kun din fantasi sætter grænsen
Massen skal piskes til sukkeret er nogenlunde opløstPiskfløden til den er en lind flødeskum, og tilsæt herefter kokosmælken lidt af gangen mens der stadig piskes så kokosmælken bliver en del af massen