I. a. f. t. e. n. h. r. j. g. l. v. s. i. k. m. o. D. b. d. u. ø. ,. å. æ. O. C. M. p. A. ). . F. -. 1. y. V. E. T. S. H. L. B. (. c. 3. N. R. P. G. ½. 2. 0. 5. 6. 4. z. J. à
En grønkålssalat kan sagtens gå tilflæskestegen også. Der findes et hav af mere eller mindre gode råd til hvordan du får den pokkers svær sprød og knasende uden at den bliver hård
Stil stegen i den forvarmede ovn, og hæld vandet i bradepanden. flæskesteg. Vend stegen om og læg den på en rist over bradepanden med vandet, hvis stegen er skæv eller mindre i den ene side, lægger du en lille kartoffel eller laver en rulle af sølvpapir til at komme nedenunder stegen, så sværen ligger vandret
Tilberedningstid. Antal personer. Flæskesteg på en ny måde med afsæt i den gode Hr. Er sværen sprød, så er der ingen grund til at gøre yderligere andet end at lade stegen hvile i ti minutter, inden den skæres ud
K. n. i. b. e. r. d. t. m. a. f. å. l. æ. s. k. g. ,. o. y. j. u. é. v. p. 4. %. F. U. ø. c. h. L. &. G. A. D. S. B. H. -. ü. ". Ü. T. E. M. I. R. V. N. O. 2. 3. 5. 0. (. 1. /. ). J. S l
C. a. m. i. l. P. u. s. b. o. g. J. h. r. v. æ. e. t. n. d. 1. 4. -. 3. j. ø. p. å. k. f. y. B. F. ). D. I. O. 6. ,. 5. (. H. 0. 2. c. w. K. S. G. L. 9. M. T. V. A. t l
Middagen er til fire personer. Valget faldt på flæskesteg da den var på tilbud i Superbest denne uge. Som sagt har jeg ferie denne uge, og i søndags skulle jeg lave middag til min familie og jeg syntes det skulle fejres at vækkeuret ikke skulle ringe næste morgen, men efter at have arbejdet mange mange timer i weekenden skulle det heller ikke være en middag som var alt for arbejdsintensiv
Antal personer. Klassisk flæskestegTid. Lad flæskestegen stege i ca. 6-81 flæskesteg uden ben og med ridset svær (1½ kg)2 spsk groft køkkensalt4-5 laurbærblade2 gulerødder2 skalotteløg5 dl vandLæg flæskestegen på en ovnrist over en bradepande. Er sværen ikke sprød, skrues op for ovnen op til 250 gr og grill til sværen er sprød ca 5-6 minutter
Selvom flæskesteg mest hører sig til i julen, så kan jeg sagtens få lyst til at lave en flæskesteg på andre tider af året, så længe stegen serveres med andet tilbehør, end det vi traditionelt spiser til jul