Flæskesteg rester opskrifter

ugens menu uge 1, 2012, boller i karry anno 2012

ugens menu uge 1, 2012, boller i karry anno 2012

Mange danske familier ville ikke overleve højtiden uden flæskesteg, and eller gås. Januar er en spare- og spægemåned, men når det angår madrester, burde alle årets måneder være sparemåneder
Skinkeculotte med nye danske kartofler, asparges og nektarinsalat

Skinkeculotte med nye danske kartofler, asparges og nektarinsalat

Vi er herhjemme glade for flæskesteg med hele svineriet, og jeg laver en virkelig god, brun sovs. ) Opskriften er angivet til to personer, men der er mad i stegen til i hvert fald to dage, afhængigt af størrelsen på din steg, så nyd resterne kolde dagen efter, da de også her smager super skønt
Madbloggerudfordringen 3 - Det salte køkken

Madbloggerudfordringen 3 - Det salte køkken

Da jeg så de udvalgte ingredienser havde jeg netop købt en lækker flæskesteg. Riletten blev lavet lidt på slump, da jeg ikke havde nok svinefedt og supplerede op med rester af andefedt og smør - men læs med alligevel
Ideer til mad i varmen

Ideer til mad i varmen

Det fungerer helt fint til et par flæskestegsmadder. Ikke mindst hvis du i forvejen har en rest kød, for alle typer rester af kød kan bruges i de her fladbrød
Flæskesteg og brun sovs.

Flæskesteg og brun sovs.

I min familie får vi altid and og flæskesteg og af hvilken årsag ved jeg ikke, men så er der altid rester og det er jo rart

And i marokkansk forklædning

Måske er man blevet en lille smule træt af flæskesteg og sildemadder, og trængen til sprøde grøntsager og chili vælder op i en
Lækker sommerbryst med citron

Lækker sommerbryst med citron

så der er slut med flæskesteg og brun sovs (HaHaHa som om). Til 6 personer (med masser af rester). Lækker sommerbryst med citronSamt frisk

Julekalender Juleaften

der spiste sild, flæskesteg og ris a la mande, svarer jeg. Frys dine rester. ønske sig, at man havde gemt lidt flæskesteg, medisterpølse eller ost til at
Flæskestegssandwiches

Flæskestegssandwiches

Det gode ved en flæskesteg er, at hvis man køber en, der er stor nok, vil der som regel være rester og dermed nem mad til dagen efter

Efter Madskolen

Derefter gik vi meget hurtigt i gang med den næste ret, hvor vi skulle lave flæskesteg, og den tager jo alligevel lidt lang tid at få lavet

Frikasé af flæskesteg: Restemad efter julen

Det er altid rart at kunne bruge sine rester efter jul, når pengepungen er lidt slunken. Skær flæskestegen i terninger, pil et løg og skær det i skiver, pil et fed hvidløg og hak det