Mange danske familier ville ikke overleve højtiden uden flæskesteg, and eller gås. Januar er en spare- og spægemåned, men når det angår madrester, burde alle årets måneder være sparemåneder
Vi er herhjemme glade for flæskesteg med hele svineriet, og jeg laver en virkelig god, brun sovs. ) Opskriften er angivet til to personer, men der er mad i stegen til i hvert fald to dage, afhængigt af størrelsen på din steg, så nyd resterne kolde dagen efter, da de også her smager super skønt
Da jeg så de udvalgte ingredienser havde jeg netop købt en lækker flæskesteg. Riletten blev lavet lidt på slump, da jeg ikke havde nok svinefedt og supplerede op med rester af andefedt og smør - men læs med alligevel
Det fungerer helt fint til et par flæskestegsmadder. Ikke mindst hvis du i forvejen har en rest kød, for alle typer rester af kød kan bruges i de her fladbrød
der spiste sild, flæskesteg og ris a la mande, svarer jeg. Frys dine rester. ønske sig, at man havde gemt lidt flæskesteg, medisterpølse eller ost til at
Det er altid rart at kunne bruge sine rester efter jul, når pengepungen er lidt slunken. Skær flæskestegen i terninger, pil et løg og skær det i skiver, pil et fed hvidløg og hak det