I. a. f. t. e. n. h. r. j. g. l. v. s. i. k. m. o. D. b. d. u. ø. ,. å. æ. O. C. M. p. A. ). . F. -. 1. y. V. E. T. S. H. L. B. (. c. 3. N. R. P. G. ½. 2. 0. 5. 6. 4. z. J. à
Læg stegen på risten over bradepanden og sørg for at sværen ligger vandret under hele stegningen. En af de ting en husmor/far frygter til jul, når flæskestegen ligger i ovnen, det er om sværen nu også bliver sprød
K. n. i. b. e. r. d. t. m. a. f. å. l. æ. s. k. g. ,. o. y. j. u. é. v. p. 4. %. F. U. ø. c. h. L. &. G. A. D. S. B. H. -. ü. ". Ü. T. E. M. I. R. V. N. O. 2. 3. 5. 0. (. 1. /. ). J. S l
C. a. m. i. l. P. u. s. b. o. g. J. h. r. v. æ. e. t. n. d. 1. 4. -. 3. j. ø. p. å. k. f. y. B. F. ). D. I. O. 6. ,. 5. (. H. 0. 2. c. w. K. S. G. L. 9. M. T. V. A. t l
Uden den sprøde svær er flæskestegen knap så spændende, så derfor har jeg lavet en guide, hvor du trin for trin kan se, hvordan du er sikker på at få sværen sprød og kødet saftigt
Klassisk flæskestegTid. Lad flæskestegen stege i ca. 6-81 flæskesteg uden ben og med ridset svær (1½ kg)2 spsk groft køkkensalt4-5 laurbærblade2 gulerødder2 skalotteløg5 dl vandLæg flæskestegenpå en ovnrist over en bradepande. Sæt bradepanden i en kold ovn, og tænd den på 200 gr
Skær ind langs sværen på stegen, så den kun hænger fast på den lange led i den ene side. Så smider du ellers de finthakkede krydderurter samt løg og citronskal under, og smider “låget” på igen
Hæld vandet fra fadet med flæskestegen over i en gryde, og sæt det på et koldt komfur. Læg stegen på hovedet med sværene nedad i et fad, og hæld kogende vand i, så der ca
Selvom flæskesteg mest hører sig til i julen, så kan jeg sagtens få lyst til at lave en flæskestegpå andre tider af året, så længe stegen serveres med andet tilbehør, end det vi traditionelt spiser til jul