Hæld de flåedetomater, fløde og champignonskiver i panden, bring det i kog under omrøring, lad det simre et par minutter, smag til med salt og peber, og hæld det herefter over koteletterne
flåedetomater. Ud over kød er der som regel også tomater, løg og bønner i … nå ja, og chili. Tilsæt tomater, tomatpuré, sambal oelek, spidskommen og cayennepeber, og lad det hele simre ½ times tid
Tit er der også tomater i paprikagryde – flåedetomater – for tomater er umami (velsmag). Paprikagryde er vel i bund og grund det samme som mørbradgryde – hvis der altså er mørbrad i – men det beviser jo bare, at det er en vellidt ret, for kært barn har som bekendt mange navne
Rør tomater med saft i, og krydr med lidt salt og peber. Lad det hele simre til tomaterne tykner – ca. 1 dåse flåedetomater – hakkede. 1 dåse flåedetomater – hakkede
Tilsæt tomatpure og flåedetomater. flåedetomater600 g kyllingefilet1 spsk. Del. Tikka masala – Der er stor uenighed om, hvor tikka masala – nok mest kendt som chicken tikka masala – stammer fra
2 dåser flåede, hakkede tomater á 400 gram. Kom de flåedetomater, de hakkede hvidløg, 1 tsk sukker og lidt salt i en gryde. 2 dåser flåede, hakkede tomater á 400 gram 2 fed hvidløg
Hæld hvidvinen over sammen med de hakkede flåedetomater. 8 stykker kalveskank100 gr melfriskkværnet peber25 gr smør2 spsk olivenolie3 blegselleri stilke3 gulerødder2 bananskalotteløg2 fed hvidløg2,5 dl hvidvin2 dåser hakkede flåedetomater med basilikum og oregano (á 400 gr nettovægt)5-7 dl grøntsags bouillon1 laurbærblad1 lille bundt salvieDup kalveskankerne tørre i køkkenrulle. 2 dåser hakkede flåedetomater