Fiskegratin Det tager lidt tid at lave, men det er det værd. Tænder løber i vand bare ved at skulle skrive opskriften, kigge på billederne og mindes smagen
Fiskegratin Det tager lidt tid at lave, men det er det værd. Der er lidt forarbejde med at klippe papiret, og det er vel heller ikke strengt nødvendigt, men det giver et godt værktøj at grille fisken i
Fiskegratin Det tager lidt tid at lave, men det er det værd. Hjemmelavede fiskepinde. Noget mere velsmagende end købe-fiskepinde og en hel del sundere også
Fiskegratin Det tager lidt tid at lave, men det er det værd. Fisk er godt, og det bliver bestemt ikke ringere af, at der bliver serveret noget lækkert og anderledes tilbehør til
Fiskegratin Det tager lidt tid at lave, men det er det værd. Anden fisk end pollack kan også anvendes, Man kan sagtens spise to, men vi har valgt at pakke dem enkeltvis, da der også skal være til de svagtspisende