Aftenens tilbehør blev denne dip og en frygtelig kedelig salat bestående af de søle rester fra køleskabet, hvilket bedrev sig til lidt ikke specielt ophidsende iceberg, agurk, ærter, blomkål og tomat
Tilbehør til fiskefrikadeller. gøre dit tilbehør klar. Det er nemt at lave fiskefrikadeller. Nu er der bare tilbage at kalde til bordet og servere med dit lækre tilbehør
Tilbehør. Snit forårsløg, chili, feta og soltørrede tomater fint og bland det med farsen. Form farsen til frikadeller og steg dem i olie ved svag varme i ca
Tilbehør. Læg de små fiskefrikadeller ovenpå. Rør fiskefarsen sammen med chili, forårsløg og koriander. Form farsen til små frikadeler med en teske og steg dem i olie ved middelvarme 2-3 minutter på hver side
Her er der nemlig tale om fiskefrikadeller med remoulade. Nu kan remouladen stå og trække yderligere smag i køleskabet til i morgen, hvor den skal serveres til små fiskefrikadeller
Retten tilberedes i 25 minutters tid i ovnen og serveres som tilbehør til kogte ris. I dag har menuen stået på mørbradgryde eller i dette tilfælde nærmere betegnet mørbrad i fad