En lækker frokost med nystegte fiskefrikadellerog friskbagt glutenfrit rugbrød , det er nu meget lækkert og vi har nu fået sat en opskrift sammen, som helt sikkert vil blive brugt igen og igen
Jeg købte en fars af ren torsk, og så tilsatte jeg selv lidt grofthakket laks herhjemme. Hvis du ikke som jeg springer over hvor gærdet er lavest, så finder du her en god opskrift på fiskefrikadellerog de kan smages til med alt lige fra krydderurter til chili og citronskal
Søndag blev der lavet en portion fiskefrikadeller af den helt simple udgave lavet udelukkende af torsk, og mange af dem er blevet spist, men de sidste venter nu i fryseren
Jeg kan godt lide at blande de hvide, neutraltsmagende torskog rødspætte med den fede laks. Som tilbehør serverede jeg kartoffelsalat af nye kartofler medhjemmelavet pesto og fennikelsalat med lakrids og chokolade
Steg fiskefrikadellerne gyldne i smør/olie og server dem med fx. Skær fisken i mindre stykker og læg dem i blenderen sammen med de øvrige ingredienser bortset fra sesamkerner, smør og olie
For ikke at glemme fiskefrikadeller, der kan laves af torsk, laksog hvad man ellers kan finde. Smelt fedtstoffet (jeg bruger smør) og steg frikadellerne ved svag/medium varme
Fiskefrikadeller – Det er faktisk slet ikke så svært at lave sin helt egen fiskefars, og smagen bliver blot endnu bedre, når man selv har valgt smagskomponenterne