Til frikadellerne serveres en hjemmelavet remoulade, nemlig Sonjas Superremoulade, hvor opskriften stammer fra "Suveræne salatter og brilliante buffeter"
Aftenens tilbehør blev denne dip og en frygtelig kedelig salat bestående af de søle rester fra køleskabet, hvilket bedrev sig til lidt ikke specielt ophidsende iceberg, agurk, ærter, blomkål og tomat
Søndag blev der lavet en portion fiskefrikadeller af den helt simple udgave lavet udelukkende af torsk, og mange af dem er blevet spist, men de sidste venter nu i fryseren
Hjemmelavet frisk pasta med æg. Salat af ovnbagt butternut squash og peberfrugt me. Pasta med oksefilet. Fastelavnsboller med nougat og marcipan - formet s
Rens og snit salatingredienserne og anret salaten pænt på en tallerken sammen med frikadellerne. Snit forårsløg, chili, feta og soltørrede tomater fint og bland det med farsen
Saml sandwichen medsalat, ærter, fiskefrikadeller og dressing. Vend creme fraiche med hakket kapers, hakket rødløg , presset hvidløg og smag til med rørsukker og salt
Læs også Pad thai med kylling / Asiatiske fiskefrikadeller / Asiatisk salatmed edamamebønner, avocado og limedressing / Congee – asiatisk risgrød med kylling og peanuts