11 kg jomfruhummere. 5 l fiskefond. 1Tag jomfruhummerne ud af skallerne. 1Steg jomfruhummerhalerne i olie i et par minutter, og krydr med salt og peber. 1Kom suppen i skåle, tilsæt syltet glaskål (uden lage), croutoner og jomfruhummere
Tilsæt alle grøntsager og krydderier og hæld fiskefond og vand på, så alt er dækket. En ordentlig skudefuld forskellige skaldyrsskaller (rejer, hummer, krabbe, jomfruhummer osv
Hvis den virkelig skal være efter spansk original opskrift, så koger du selv fiskefonden af rejehoveder og jomfruhummer skaller og helst over åben ild i en original paellapande
Når ilden har lagt sig så hæld fiskefond på. Smelt smør i en sautépande og når smørret er bruset af, så tilsæt alle grøntsagerne og svits det hele i nogle minutter herefter tilsæt jomfruhummer skallerne
Rør godt rundt i gryden, og tilsæt herefter vin og fiskefond. Til nytår fik vi jomfruhummere og alle skallerne gemte vi og jeg lavede denne hummerbisque
Tilsæt alle grøntsager og krydderier og hæld fiskefond og vand på, så alt er dækket. Hæld et par skefulde skaldyrsbisque over (sørg for at få ærterne med), fordel jomfruhummerhalerne på hver tallerken og drys til aller sidst med lidt frisk basilikum