Fiskefond jomfruhummer opskrifter

Jomfruhummere med bisque, croutoner og syltet glaskål

Jomfruhummere med bisque, croutoner og syltet glaskål

11 kg jomfruhummere. 5 l fiskefond. 1Tag jomfruhummerne ud af skallerne. 1Steg jomfruhummerhalerne i olie i et par minutter, og krydr med salt og peber. 1Kom suppen i skåle, tilsæt syltet glaskål (uden lage), croutoner og jomfruhummere
Paella De Marisco

Paella De Marisco

Hvis den virkelig skal være efter spansk original opskrift, så koger du selv fiskefonden af rejehoveder og jomfruhummer skaller og helst over åben ild i en original paellapande
Søtunge og flamberede jomfruer

Søtunge og flamberede jomfruer

Når ilden har lagt sig så hæld fiskefond på. Smelt smør i en sautépande og når smørret er bruset af, så tilsæt alle grøntsagerne og svits det hele i nogle minutter herefter tilsæt jomfruhummer skallerne
Hummerbisque

Hummerbisque

Rør godt rundt i gryden, og tilsæt herefter vin og fiskefond. Til nytår fik vi jomfruhummere og alle skallerne gemte vi og jeg lavede denne hummerbisque
Så der fisk

Så der fisk

Laks og andre fede fisk kan ikke bruges til fiskefond. Man kan både få jomfruhummer, krabbeklør og blæksprutter på