Nogle gange sker der det, at jeg finder en opskrift i et blad eller en bog, som jeg synes ser rigtig god ud og får lyst til at lave med det samme - jeg mangler bare halvdelen af ingredienserne, men har en masse andet
S. i. d. e. n. v. k. o. m. h. j. f. r. a. s. ø. g. ,. t. å. p. D. u. æ. F. l. b. 5. I. y. V. U. (. 4. ). 8. 0. 2. c. 3. -. 1. %. /. C. H. B. R. 6. 7. è. n g
Skrub jordskokkerne omhyggeligt og del dem evt, hvis de er store. Gnid jordskokkerne med olie, drys groft salt på og bred dem i en lille bradepande eller på en bageplade med bagepapir – så de ligger jævnt i ét lag
Jeg prøver så vidt muligt at få fisk, så ofte jeg kan. Og det var præcis, hvad jeg gjorde med denne version af ovnbagt laks med topping af krydderurter og pistacienødder
Hvad end de er lavet på ko, gris, fjerkræ eller fisk, så smager frikadeller jo bare godt. Leave a Reply Cancel reply Ovnbagte kyllingedeller med gulerod og tomat
Server bådene kolde eller varme som tilbehør til kød eller fisk. Kom bådene i en stor plastpose. Vend lidt mel, olivenolie, salt, peber og de krydderier og krydderurter, du kan lide i posen - fx timian og chili