Man kan varieresinefiskefrikadeller med utallige af krydderier, urter oggrøntsager. Min far laver fx også de lækreste fiskefrikadeller med bacon ogbroccoli – den opskrift må jeg dele en anden gang Dissefiskefrikadeller med gulerødder, som er bagt iovnen, hvorved fedtstoffet på panden er sparret væk, er en sund udgave, som har en dejlig sødme og farve fra gulerødderne
Fisk, Flødeost, Laks, Ovnret, Pastafad, Snyde Pasta, Squashghetti. – Jeg har nemligaltid rejer, laksestykker ogrødspættefiletteri fryseren, så det er let at få nogetfisk, når lysten melder sig
Denne ret er nem og god for dem der ikke er de helt store fans af fisk. Da vi skulle have gæster, ville jeg prøve at lave en lidt anden fiskeret end jeg var vandt til
Den kan bruges enten som forret eller tilbehørtil kød eller fisk – men fordi de smager så godt, kunne jeg egentlig sagtens spise en stor portiongratineredeartiskokker som en hovedret
Fisken lægges ovenpå grøntsagerneog herefter røres pesto og fløde sammen og hældes over fisken. Selvom jeg elsker de klassiske panerede fiskefileter, havde jeg alligevel lyst til at prøve noget andet
Afhængig af fiskenogtilberedningen, kan der være lidt for lidt fedt i dette måltid. En eller anden form for fisk - måske en fladfisk paneret i sesamfrø
Hvad end de er lavet på ko, gris, fjerkræ eller fisk, så smager frikadeller jo bare godt. I dag får I en mere atypiskfrikadelle, der er lavet på kyllingefarsog fyldt med grøntsager
Når fisken er færdig hældes væsken oggrøntsagernei suppen. Ikke en fisk jeg har ret meget erfaring med, men tilfældigvis havde jeg en pakke torskefileti fryseren, og så var det jo bare at finde på noget sjovt og spændende
Børnenes fiskefavorit – Et fad med grønkål, fisk, rejer, chorizoog kokosmælk bagt iovnen. Måltidet kan indledes med rå grøntsagsstænger ognøddedip, for ekstra grøntsager
Skrei er i sæson her i Norge nu, og er en torskelignendefisk. Lav eventuel en ekstra portion af grøntsagerneog gem til dagen efter i en lufttæt beholder
Damp i gryde egner sig bedst tilfiskoggrøntsager (som skal have kort tid), men hvis du tilberederiovn med enten damp eller kombidamp, er det lettere at kontrollere tilberedningen, så du også let kan lave andre typer kød – og endda bruge damp, når du bager