Det hele blandes sammen og jeg krydrede med noget peber og fiskekrydderi. Vi er super ringe til at spise fisk herhjemme, desværre, for vi elsker det begge to
Hvis du ikke er til cayennepeber, kan du sagtens undlade det, og hvis du ikke er klar til at gå ‘all-vegetarian’, kan du sagtens servere kylling eller fisk til
Så er det tid til fisk. Vendt medcitronsauce, langtidsbagte tomater, edamamebønner og pinjekerner. Jeg har tyet en del til koldskål med mysli, friske salater, kartoffelmadder og rester fra kantinen på arbejdet
Der er fisk på menuen. Ugen starter med en af mine yndlings pastaretter, nemlig denne friske pasta med edamamebønner, citronsauce og langtidsbagte tomater
Stegte skrubbefileter med citronbagte løg Dejligt velsmagende fiskmed lige så velsmagende tilbehør. Anden fisk end mørksej kan bruges, men den skal helst være lidt fast i kødet, da det ellers bliver til “plukfisk”
Ovnbagt fiskmed persillesmør Tilberedt på denne måde bliver fisken mild i smagen. Anden fisk end mørksej kan bruges, men den skal helst være lidt fast i kødet, da det ellers bliver til “plukfisk”
Ovnbagt fiskmed persillesmør. Du kan godt bruge en anden fisk end mørksej, men den skal helst være lidt fast i kødet, da det ellers bliver til “plukfisk”
Kan du ikke få fjæsing, så brug en anden mager fiskmed skind. Fjæsing er måske ikke en den mest almindelige spisefisk herhjemme – den er til gengæld en delikatesse i Sydeuropa, og den smager også godt