Fisk med citronsauce opskrifter

Laksedunser med citronsauce

Laksedunser med citronsauce

Det hele blandes sammen og jeg krydrede med noget peber og fiskekrydderi. Vi er super ringe til at spise fisk herhjemme, desværre, for vi elsker det begge to
Madplan: Sommermad

Madplan: Sommermad

Så er det tid til fisk. Vendt medcitronsauce, langtidsbagte tomater, edamamebønner og pinjekerner. Jeg har tyet en del til koldskål med mysli, friske salater, kartoffelmadder og rester fra kantinen på arbejdet
Madplan: Sommermad

Madplan: Sommermad

Der er fisk på menuen. Ugen starter med en af mine yndlings pastaretter, nemlig denne friske pasta med edamamebønner, citronsauce og langtidsbagte tomater
Kokkenes hverdagsmad uge 41

Kokkenes hverdagsmad uge 41

Ovnstegt fiskmed røget bacon og kold citronsauce. Fisken var en torskeloin, og på størrelse med den på billedet
Ovnbagt laks med citronsauce

Ovnbagt laks med citronsauce

Kan serveres med dampede grøntsager og frisk pasta. Tilsæt kun fisk og maden er klar på 20 min. 1 pose Nemfisk Citronsause

Braiseret mørksej med citronsauce

Anden fisk end mørksej kan bruges, men den skal helst være lidt fast i kødet, da det ellers bliver til “plukfisk

Braiseret mørksej med citronsauce

Stegte skrubbefileter med citronbagte løg Dejligt velsmagende fiskmed lige så velsmagende tilbehør. Anden fisk end mørksej kan bruges, men den skal helst være lidt fast i kødet, da det ellers bliver til “plukfisk

Braiseret mørksej med citronsauce

Ovnbagt fiskmed persillesmør Tilberedt på denne måde bliver fisken mild i smagen. Anden fisk end mørksej kan bruges, men den skal helst være lidt fast i kødet, da det ellers bliver til “plukfisk

Braiseret mørksej med citronsauce

Ovnbagt fiskmed persillesmør. Du kan godt bruge en anden fisk end mørksej, men den skal helst være lidt fast i kødet, da det ellers bliver til “plukfisk

Fjæsing og råstegte kartofler

Kan du ikke få fjæsing, så brug en anden mager fiskmed skind. Fjæsing er måske ikke en den mest almindelige spisefisk herhjemme – den er til gengæld en delikatesse i Sydeuropa, og den smager også godt