chutney eller chilisovs. Ingredienser 1200 g grøntsager af alle slags 4 fed hvidløg 1 dåse flåede, hakkede tomater 1 dåse kokosmælk 1. karry eller garam masala 4 stk laurbærblade - salt 4 g fiskefilet - korn, ris, bulgur eller quinoa - lime- eller citronbåde - evt
Server medrisog evt. Kom alle grøntsagerne i et ildfastfadog kom en god slat olivenolie, salt, karry, paprika, gurkemeje ogspidskommen henover og vend det hele godt
Biryanien kan også sagtens serveres med kød, fisk eller kyllingtil, hvis man gerne vil have det. Man skal bruge en dyb pande som kan komme i ovnen eller man kan hælde retten over i et ildfastfadinden man dækker medrisene
Hellefisk er Ilulissats – og Grønlands – største fiskeeksportvare sammen med rejer. Forretten er en guddommeligfiskesuppe, lavet på torsk, som turister på det guesthouse, hvor Maja gør rent, har fanget, men ikke har taget medsig