en let dressing – prøv f. MIN MOR laver verdens bedste tunmouse. denne søde, røde dip/dressing. Det er en subjektivvurdering – som i mors frikadeller smager altid bedst
lun leverpostej med ristedechampignoner og bacon, marineredesild, tarteletter med skinke, ærter og gulerødder (til dem, der ikkespistefisktil forret) og mørbradbøffer med bløde løg
Server med kød, fugl eller fisk også god emd en håndfuld rejer og æg på toppen. Ingredienserne blandes og overhældes med mormordressing og serveres med det samme eller kan opbevares på køl i flere dage
Smager fantastisktil stegt fisk og kød. Dressing. salt, peber og lidt sukker. Rør alle ingrediensernetildressingen sammen og smag den til med salt, peber og sukker
Den kan nemlig laves så den kan gøre det ud for en selvstændig ret, men den kan også tilberedes som tilbehør – endda eneste tilbehør – til kød, fisk og fjerkræ
Dette indlæg blev udgivetiFisk, Opskrifter og tagget røget laks, rejer, roulade, Spinat. En spinatroulade med fyld af rejer og røget laks og en blød, frisk og lækker mayo-dressing
Hakkebøf, kylling, fisk, ribbenssteg, tofu og noget grønt og lidtdressing af en eller anden art – kun fantasien sætter grænser – og du vil med garanti synes at du har lavet byens bedste burger
Christian er ikke den store fiskespiser, så han fik noget andet den aften. Dressingentil den her ret er minsædvanligedildcreme, som jeg plejer at lave til lakserouladen
Super lækker salat som kan bruges som tilbehørtil både fugl og fisk. Dressing. Porre fintsnittet. Bland de resterende ingredienser sammen og vend det med dressingen, fordel det over den blandede salat