et stykke kød eller fisk. Snit asparges og broccoli i små stykker. Damp broccoli og gulerod sammen i ca. Blend broccoli og gulerod og lad det afkøle let
Den kan nemlig laves så den kan gøre det ud for en selvstændig ret, men den kan også tilberedes som tilbehør – endda eneste tilbehør – til kød, fisk og fjerkræ
at røge kød og fisk. Servér med kartoffelmos og dampet broccoli eller lignende. Enebærgryde – Jeg ved egentlig ikke rigtig, hvor enebærgryden stammer fra, om den overhovedet har nogen historie med sig
Peberfrugt og broccoli ville fx også fungere fint. Fiske-succes. Det er ikke altid, jeg bliver populær hos samtlige i familien når jeg serverer fisk, men ALLE var vilde med fiskesuppen her
verdenskrig på grund af mangel på kød og fisk. rodfrugter (som beskrevet nedenfor), fast tofu, chili/jalapeños, squash i skiver, asparges, broccoli eller blomkål – det er kun fantasien der sætter grænser
Min far laver fx også de lækreste fiskefrikadeller med bacon og broccoli – den opskrift må jeg dele en anden gang Disse fiskefrikadeller med gulerødder, som er bagt i ovnen, hvorved fedtstoffet på panden er sparret væk, er en sund udgave, som har en dejlig sødme og farve fra gulerødderne
Fisk ingefær og gurkemejeroden op. Skær løg og hvidløg ud i tern, broccoli ud i små buketter. 1/4 frisk broccoli i små buketter. Broccoli, den røde peber og de skyllede kikærter tilsættes og suppen koger videre i 4 minutter uden at broccolien bliver kogt for meget. 1/4 frisk broccoli i små buketter