En ting, der er sluppet gennem nåleøjet hver gang dog, det er den glutenfri havrebrødsblanding fra Finax, og derfor har jeg nu bagt disse madpakkemuffins med smør, æble og kanel, som jeg håber bliver taget godt imod som 10’er snack i madpakken. 900 gram havrebrødsblanding fra Finax (en hel pakke). 1 brev tørgær. 900 gram havrebrødsblanding fra Finax (en hel pakke). 1 brev tørgær
glutenfrie melblandinger som Finax, Semper eller lignende. tørgær eller 1 ½ tsk. tørgær eller 1 tsk. tørgær eller 1 ½ tsk. tørgær eller 1 tsk bagepulver
I går bagte jeg de lækreste muffinsboller med lidt hjælp fra Finax. Bland tørgæret med melblandingen og bland herefter med vandet, ælt dejen så den er fast - lad den hæve ved stuetemp
(undlades hvis der bruges landbrødsmix fordi der er tørgær i) kan nøjes med 15g, hvis den får 10 timers hævetid. 7 dl Glutenfrit mel (jeg brugte Finax Landbrøds. (undlades hvis der bruges landbrødsmix fordi der er tørgær i) kan nøjes med 15g, hvis den får 10 timers hævetid. 7 dl Glutenfrit mel (jeg brugte Finax Landbrøds