blålange – torsk kan også bruges. Brunede kartofler – eller sukkerkartofler som nogle kalder dem – kan måske virke malplacerede til filetroyal – eller fisk i det hele taget – men de passer rigtig fint
Filetroyal af mørksej med timian/citrondrys og sauterede svampe Vi ved jo godt, at fisk er sundt, men tit bliver det bare til den sædvanlige fiskefilet eller lidt laks
Filetroyal af mørksej med timian/citrondrys og sauterede svampe Vi ved jo godt, at fisk er sundt, men tit bliver det bare til den sædvanlige fiskefilet eller lidt laks
Filetroyal af mørksej med timian/citrondrys og sauterede svampe Vi ved jo godt, at fisk er sundt, men tit bliver det bare til den sædvanlige fiskefilet eller lidt laks
Fiskebøffer med løgsauce Brug tykke stykker fisk, som torsk, filetroyal eller andet. Rul fiskefileterne stramt om persille og kørvel – fra halespidsen og med skindsiden indad
Torskefilet med sauterede asparges. Skær fileterne i mindre stykker. 600 g mørksejfileter – torsk kan også bruges. Filetroyal af mørksej med timian/citrondrys og sauterede svampe 4 personer. 600 g mørksejfileter – torsk kan også bruges