Filet royal torsk opskrifter

Kuller filet royal i fad

I stedet for kuller filetroyal kan du bruge torsk, mørksej-/lyssej, almindelig kuller, kulmule, lange eller havkat

Filet royal med chorizotomatsauce og brunede kartofler

blålange – torsk kan også bruges. Brunede kartofler – eller sukkerkartofler som nogle kalder dem – kan måske virke malplacerede til filetroyal – eller fisk i det hele taget – men de passer rigtig fint

Kuller filet royal i fad

I stedet for kuller filetroyal kan du bruge torsk, mørksej-/lyssej, almindelig kuller, kulmule, lange eller havkat

Ovnstegt lyssej med hakket grønt

Filetroyal af mørksej med timian/citrondrys og sauterede svampe Vi ved jo godt, at fisk er sundt, men tit bliver det bare til den sædvanlige fiskefilet eller lidt laks

Fiskebøffer med løgsauce

Brug tykke stykker fisk, som torsk, filetroyal eller andet. 600 g kuller filetroyal. 600 g kuller filetroyal

Lyssej med spidskålfrikassé

Fiskebøffer med løgsauce Brug tykke stykker fisk, som torsk, filetroyal eller andet. Rul fiskefileterne stramt om persille og kørvel – fra halespidsen og med skindsiden indad

Fiskebøffer med løgsauce

Brug tykke stykker fisk, som torsk, filetroyal eller andet til disse fiskebøffer. Torskroyal med blomkålsfrikassé

Eksotisk fiskegryde

Torskefilet med sauterede asparges. Skær fileterne i mindre stykker. 600 g mørksejfiletertorsk kan også bruges. Filetroyal af mørksej med timian/citrondrys og sauterede svampe 4 personer. 600 g mørksejfiletertorsk kan også bruges