Bland med tørrede frugter – her skal du hakke de større tørrede frugter som dadler og figner groft. 200 g tørrede frugter (blanding a fx tranebær, dadler og figner). 50 g syltet appelsin-/ citronskal
Græskarkerner Syltetfigner. kom de kvarte figner i , imens det er varmt , men taget af varmen. Tørret figner i kvarte 1/2 del appelsin juice 1/2 del sukker 1/4 del citron Stjerne anis Tørret kanelstænger Kog juice , sukker og citron , stjerne anis og kanelstænger op
Opskrift figner figne figen syltetøj marmelade. Skær alle figner i små stykker, ca. Hvis du kan lide dit syltetøj strygelet, så kør igennem med en stavblender eller mos med en kartoffelmoser
som dadler, rosiner, abrikoser og figner har en stor rolle i marokkansk mad. Det er tydeligt at her spiser man masser af dadler, abrikoser, rosiner, figner etc
100 g tørrede hakkede figner. 25 syltet angelica. Pyntes med glasur,cocktailbær og syltet angelica 2 l randform. 100 g tørrede hakkede figner. 25 syltet angelica