Blend bønner, æg, hørfrø og figner til en ensartet masse. Tilsæt salt, bagepulver og smeltet chokolade og kokosolie – plus evt lakrids, kanel, appelsinskal eller kaffe
figner, dadler og vand blendes til en tyk masse med kokosfedt og appelsinsaft og skal,. 200 g friske, udstenede dadler. 200g figner. Husk at selv om den smager godt så skal man jo ikke spise hele kagen på en gang… der er jo trods alt en del tørret frugt i den … 200 g friske, udstenede dadler. 200g figner
Opbevar nødderne i en tætsluttende dåse eller glas - de smager forrygende. 2 æbler, fx Cox Orange eller Pigeon. 1 skalotte- eller rødløg. 125 g friske dadlereller bløde figner (evt
Piskeskum fra Schlagfix eller Alpro Soya virker også fint. Prøv også med hjemmelavet is, eller én af de mælkefri isvarianter fra min bog Is og kolde desserter
Start med at blende dadler og figner sammen med rom til det er en blød dej. De er ikke lowcarb eller særlig velegnet på en stram kostplan, men de er geniale som supplement til de ellers meget fede julegodter (som maven måske er ved at være lidt træt af