Udover at spise de friske figner, som de er, så er dette nok min yndlingsmåde at tilberede dem på. Hvert år, når det bliver figensæson, står denne lille sag på menuen herhjemme
Jeg kan anbefale kartoffelrøsti med avocado og laks / Asiatisk rejecocktail med avocadocreme, mango og kokos / Friske figner med mozzarella og balsamico / Bagt knoldselleri med gedeost og honning
Når din hokkaido er færdigbagt, tager du bagepladen ud af ovnen og lader skiverne køle en smule af, mens du skærer figner i tynde skiver, og blander i salaten
Fignerne skæres i strimler og tilsættes som det sidste inden serveringen. mørk balsamico eddikeen økologisk appelsin4-5 figneren tsk. Nu tilsættes balsamico eddiken og saften af en halve appelsin og der skrues ned på laveste blus i 8- 10 min. 4-5 figner
Speltsalat med pesto, tomat og mozzarella / Friske figner med mozzarella og balsamico / Auberginelasagne med mozzarella og tomat / Græskarlasagne med svampe og timian / Hvid pizza med kartofler og løg