Selvgjort er velgjort, specielt når det drejer sig om mad - det samme gælder for knækbrød. Jeg har aldrig været den store fan af knækbrød, men efter at jeg fandt ud af at hemmeligheden ligger i at bage dem selv, så har jeg måtte overgive mig
Jeg har ofte før i tiden enten nydt en frugtstang fra Castus, et æble, gulerodssnacks eller nogle hjemmelavet knækbrød, men synes stadig der manglede noget som også var lækkert og gav en god mæthedsfornemmelse
En god portion glutenfri fuldkornsknækbrød er bagt og ligger nu klar i en gammel fin kagedåse. Jeg faldt over en pakke glutenfri knækbrød i Fakta og fik ikke tænkt mig særligt meget om
Jeg har lavet et knækbrød, som er bagt på linser i stedet for mel. Det bedste er at det faktisk smager bedre en alt købeknækbrød, jeg nogensinde har smagt og så er det meget nemt at lave
glutenfri & antiinflammatoriske sesamknækbrød. Jeg elsker et stykke knækbrød med avocado og granatæblekerner, og allermest elsker jeg dem, jeg selv bager
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Et knækbrød / grøntsagsbrød med mørk sukkerfri pålægschokolade / hjemmelavet nutella. Da jeg i dag var nede og træne i FitnessDK spottede jeg i øjenkrogen, at de i Go’Morgen Danmark snakkede om at små snacke, og dette specielt sker om eftermiddagen hvor vi er lidt trætte og udkørte
Bag en masse kerneknækbrød, æggemuffins, dadelkugler og lignende til din fryser. De 3 år hvor jeg har levet med et meget begrænset indtag af gluten har tvunget mig til at blive mere kreativ i køkkenet, da jeg elsker kage, knækbrød og brød
Et groft knækbrød med ost og marmelade. Et groft knækbrød med ost og marmelade. Træning op til løbet. Halvmarathonet i København nærmer sig, og der er nu næsten kun 1 uge til at startskudet lyder på næste søndag kl 11
Fiber balance Wasa knækbrød + 15 g skæreost 45. I mandags skrev jeg om iformkostdagbog, som er min ven i kampen mod en fladere mave og lidt tyndere lår, inden kroppen skal flashes i en bikini
rugbrød, franskbrød, knækbrød og ligeledes havregrød, havregryn, ruggryn o. Mel, flager, gryn og knækkede kerner skal eksempelvis indeholder 100% fuldkorn, Derudover skal rugbrød indeholde minimum 50% fuldkorn (målt i tørstof), og knækbrød, skorper og pasta/nudler skal indeholde minimum 60% i tørstof og endelig morgenmadsprodukter 65%