Fiberrige grovboller opskrifter

Grovboller uden æg

Grovboller uden æg

Grovboller uden æg (ca. Denne opskrift er lavet ud fra kombinationer af andre opskrifter og med henblik på at lave nogle lækre grove boller men uden æg
Grovboller i form

Grovboller i form

De er nemlig ganske ganske sunde og fiberrige - og nåeh ja, ret lækre hvis du spørger mig. - endda i muffinformMen det er absolut ikke en kage, og nej, du kommer heller ikke i kageform af disse basser, tværtimod
Fiberboller

Fiberboller

Grovboller med fibre og surdej. Brødtype. Tidsforbrug. 15 minutter til at samle og ælte dejen. Hævetid. 12-16 timer
Chiamarmelade med jordbær

Chiamarmelade med jordbær

Marmeladen smager skønt på hjemmebagte grovboller og som topping på grød, overnight oats, chiagrød og smoothiebowl

Efterårsboller

De her grovboller bugner af lækkerhed. 0 Flares. ×. Det er stadig november (lidt endnu), og hokkaido græskarret er i sæson, så derfor tillader jeg mig altså, at kalde de her herligheder for efterårsboller Jeg synes det er vigtigt at spise efter årstiderne, og dermed mindske efterspørgslen på importerede fødevarer, som er uhensigtsmæssige for vores miljø
Fiber grovboller

Fiber grovboller

Fiber grovboller. 12 stk. Ingredienser. 3,5 dl koldt vand. 33 cl mørk øl. 15 g gær. 2 spsk honning. 5 g flagesalt. 300 g hvid hvedemel
Grovboller, pølsebrød og franskhotdog, glutenfri

Grovboller, pølsebrød og franskhotdog, glutenfri

Og har ikke rigtig haft held med at bage nogel gode grovboller. Dette er min absolutte yndlingsopskrift på gærdej, som jeg har brugt de sidste 15 år, den virker hver gang, og giver noget utroligt lækkert brød, som smager rigtig godt
Glutenfrie grovboller

Glutenfrie grovboller

Jeg har fundet denne opskrift på en blog der hedder Glutenfrie fristelser, hun har rigtige mange gode opskrifter, men jeg synes der er en fejl ved dem
Lidt om glutenfrit mel

Lidt om glutenfrit mel

en opskrift på grovboller, hvor jeg bruger omkring 1 kg mel hvis jeg bruger Finax rød eller blå, omkring 800 g Schär, men bruger jeg Semper, skal der kun omkring 700 g i for at opnå nogenlunde den samme fasthed i dejen

Grovbolle med laks og hytteost

1. Rør hytteosten sammen med sennep og dild og krydr det med salt og peber. 2. Skær bollen igennem og læg laks og hytteosten i den