300 g god fettucine (frisk eller tørret). 300 g god fettucine (frisk eller tørret). Nogle gange skal det bare gå tjept, men derfor kan det jo godt være lækkert
I sidste weekend var jeg i sommerhus med en flok dejlige madglade mennesker. Vi havde på forhånd aftalt, at vi hver skulle bidrage med to retter til det stooore festmåltid lørdag aften
Fettucine med en fløde-/ostesovs med rejer og ovnbagt laks – en af favoritterne herhjemme. I samarbejde med Philips har jeg og lille A været i gang med at afprøve deres nye Pastamaker
Squash fettucine med italiensk. Retten her er også en af retterne i min bog om Low Fodmap dieten. Gryderetten har en krydret smag fra alle de mange krydderier, der tilsættes
Squash fettucine med italiensk. Jeg følger til dels stadig Fodmap dieten, men eftersom den desværre ikke har hjulpet mig så meget, som jeg troede den ville, er min motivation faldet en del
Nogle gange skal det bare gå tjept, men derfor kan det jo godt være lækkert. Prøv en lynhurtig pastaret med svampe, der har masser smag OG kan tilbedres på under 20 min