1 plade græsk fetaost, skåret i tern. 1) Bland olivenolie, balsamico og peber til en dressing. 3) Vend olie-eddikedressingen i salaten lige før servering 4 personer
Drys fetaosten. Dressing. Hæld dressingen over salaten og vend rundt. 25 g fetaost. Så har jeg en uges ferie at se frem til, og det er selvfølgelig dejligt
Du kan selvfølgelig komme hvad som helst i en salat – også en spidskålssalat, men spidskålens sarte sprødhed og milde smag inviterer ligesom til noget andet end tomater og fetaost
Brug creme fraiche sammen med jalapenos (en af mine favoritter), brug fetaost – det smager virkelig godt når det er smeltet ud over det hele, eller lav din egen guacamole ved at blende avocado og rødløg – mums siger jeg bare
Citrusfrugterne smager fantastisk sammen med fetaosten og den lidt salte oliven. 100 g fetaost, skåret i tern. 4) Bland balsamicoeddike, frugtsaft, sennep, olivenolie til en dressing og smag til med lidt salt. 5) Bland salaterne sammen med frugten, fetaost, rødløg og oliven. 6) Bland salat og dressing, skær mørbraden ud i skiver og portionsanret 4 personer
Hak kapers og smuldr fetaosten, og kom det op i skålen, og rør det hele godt sammen. Du kan også komme den ind i en bolle sammen med lidt salat, agurker, tomater og dressing og servere den som en lækker veganer-burger
Belungalinser og fetaost drysses over og til slut dressing. Fetaost i tern. Dressing. Det er blevet pinse og vejret er noget køligere end vi har været vantil i lang tid efterhånden
Salatost eller fetaost. Hæld dressingen over. Bland med fetaost, og drys mandlerne over. Det er vigtigt at dressingen hældes over inden mandlerne, ellers mister de deres sprødhed