Grønsalat med mangefarvet gulerødder og feta. 4 plader frossen butterdej Eller 2 ruller. Denne opskrift lavede jeg første gang for mange år siden (måske 10 år siden) men den bliver ved med at dukke op da den er super god
Ved hjælp af bagepapiret rulles farsen, samme princip som når du laver en roulade… nå, det har du naturligvis heller ikke forstand på, så på samme måde som når du ruller sushi, ok, du har selvfølgelig aldrig lavet sushi selv…
feta, smulleres. Køb nogle ruller med tærtedej og kom dem i fryseren, så er de lige til at tø op på køkkenbordet over en time, til de dage hvor køleskabet skal tømmes
med lidt mozzarella, feta eller hvad man nu er til. Vær opmærksom på at dejen bliver meget våd, og det er derfor en god ide at strø lidt mel på det stykke bagepapir, du ruller den ud på
Jeg har før brugt soltørrede tomater/feta/hvidløg i mørbraden. Bønnerne kan også laves i små pakker med bacon omkring (tag 5 bønner, og rul dem ind i bacon, kom rullerne på bagepapir og bag dem i ovnen ved 200 grader til baconen er sprødt, ca