Svinemørbrad i fad med rødløg, champignoner og feta. Bræk fetaosten i mindre stykker. I går aftes stod menuen på en ny udgave af svinemørbrad i fad, og det blev nu egentlig en succes
feta. Afpuds svinemørbraden og skær næsten helt igennem på langs, så der dannes en stor plade kød. Smuldr fetaen over og krydr med salt, peber og halvdelen af oreganoen
Du kan lave helt din egen opskrift efter smag og behag, og hvad du lige ligger inde med af fx krydderurter (fx persille, rosmarin, basilkum, oregano), løg, hvidløg, citron, lime, soltørrede tomater, ost (fx feta, parmesan), svampe
Citrusfrugterne smager fantastisk sammen med fetaosten og den lidt salte oliven. 1 kg svinemørbrad (pudset). 100 g fetaost, skåret i tern. 2) Puds svinemørbraden, krydr den med salt og peber og rul bacon omkring dem. 3) Smør et ildfast fad med olivenolie, kom svinemørbraden op i den og steg den i ovnen i ca. 5) Bland salaterne sammen med frugten, fetaost, rødløg og oliven. 6) Bland salat og dressing, skær mørbraden ud i skiver og portionsanret 4 personer. 1 kg svinemørbrad
Feta til at smuldre over det ene brød. Broccolisalat med røget mørbrad. Den ene havde jeg rødløg, feta og ramsløgssalt og på den anden var der rosmarin og ramsløgssalt
Skær feta ud i kvadrater. langtidstilberedt flankesteak og mørbrad, tomat-/løgrelish, dijonmayo, diverse grønt og hjemmebagt smørstegt brød (som desværre ikke ses på billedet)
brombær, æble, feta og peanuts. Forrige weekend havde vi gæster til det lækreste frokostbord, hvor steak-sandwich med langtidstilberedt flankesteak (og lidt oksemørbrad) sammen med en omgang lækre salater var på menuen
Den står på haydari – tyrkisk dip med peberfrugter og feta. Vi smutter lige til Indien og skal have en varmende indisk gryderet med linser, kikærter og mørbrad – den har masser af smag og smager lækkert med perlebyg til (eller alternativt kartoffelmos – den er dog ikke medregnet i indkøbslisten)