Til sidst tilsættes feta, og salaten stilles i køleskabet. Dagens proteintilskud, kyllinge-inderfilet, blev rullet i de fine små frø og efterfølgende stegt på panden
Derudover er de fyldt med frisk spinat, små stykker af cremet feta og lækre soltørrede tomater. Og det er både de traditionelle, dem med kylling eller noget helt tredje
Smør et ildfast fad med olie, og læg kyllingebrysterne deri. Bland tomater, artiskokhjerter, basilikum og ricotta sammen, og fordel blandingen rundt om kyllingen
Smuldr feta over salaten. Grill eller steg kyllingen i ovnen i ca. 4 kyllingebryster med vinge4 spsk olivenolie1 citronHavsalt og peber2 bundter grønne asparges500 gr ærter1 løg100 gr feta1 bundt ramsløg (hvis man kender et sted hvor det kan plukkes)1 spsk grov sennep2 spsk hvid balsamico1 spsk honning8 spsk olivenoliesalt og peberSmør kyllingebrysterne med olivenolie og citronsaft. 4 kyllingebryster. 100 gr feta
Smuldr fetaen over, og bland det forsigtigt i. Form farsen til kyllingefrikadeller, og steg dem i olie på en pande ved middel varme, til de er helt gennemstegte