Smuldr feta udover. Server med citronbåde til kartoffelsalaten. Kartoffelsalat med løvstikkepesto, feta og kalvesnitsel500 gr små kartofler1 bundt løvstikke100 gr mandler3 skiver hvedebrød5 spsk olivenolie2 spsk æbleddike100 gr feta4 kalvesnitsler á 150 gr1 citronVask og skrub kartoflerne og kog dem i letsaltet vand med en kvist løvstikke til de er møre og faste. 100 gr feta
Derudover var jeg også for et par uger siden til et event med Taverna, der blandt andet producerer salatost (hvilket jo er feta med et andet navn) og grillost – jeg har før lavet et par opskrifter med grillost, og dem kan du finde lige her
Skær fetaen i tern (hvis den ikke allerede er det) og bland dem forsigtigt i kartoffelsalaten. Hvis du gerne vil lave den dagen i forvejen, så vent med at komme agurk og feta i til lige inden servering
Cherrytomater og "feta" vendes i lige inden servering. Jeg havde en rest kogte kartofler tilbage fra igår, så til aften lavede jeg en lækker kartoffelsalat
Vælg desuden den magreste feta, du kan finde, for det sænker fedtniveauet væsentligt. 20 g feta. Du kan sagtens halvere mængden af kartofler, spare en del kalorier og samtidig blive helt mæt
Bønnesalat med feta, tomat og vinaigrette. Kartoffelsalat med purløg, løg og radiser. Vend nogle fine tomater og feta i salaten og top den evt med lidt nøddemix, fx tørristede mandler og sesamfrø