Iceberg Rødløg Agurker Rød peberfrugt Frisk fersken i tern Fetaost 500 g. Pandekager ( mad pandekager fra Rema ) 500 g oksekød 2 fed hvidløg 4 store gullerødder 2 hakkede løg En lille frisk chili 1 då tomatpuré 1tsk paprika 1tsk karry Salt Peber Reven ost Kom lidt olie i en gryde og steg de hakkede løg
Det er en bagt cheesecake med fersken-passion topping opskriften er i min gamle indlæg se den her. Denne opskrift er den første jeg skrev ind på bloggen, dengang der ingen faste læsere var endnu
Blend ferskner og hindbær med vanillekorn. Hak vanillestangen i mindre stykker, kom dem i blenderen sammen med yoghurt og rørsukker og blend yderligere
Save Recipe Print Ingredients 400 g rejer (jeg bruger altid optøet frost, da jeg ikke bryder mig om konsistenen af den i lage) 1 dåse syltede ferskner 1 l hønsebouillon 1 dåse hakkede tomater 4 fed hvidløg 1 løg 2 spsk karry 2,5 dl fersken Lidt chili efter smag Olie til stegning Salt og peber Instructions Hak løg og hvidløg fint Varm olien i en gryde Svits løg, hvidløg, karry og chili af Tilsæt de hakkede tomater og hønsebouillon Hvis du ønsker en hel fin suppe, blendes suppen nu grundigt med en stavblender Skær ferskenerne i tern (gem væden) Tilsæt ferskner, væde og fløde Bring suppen i kog, og kog i 5 min Vend rejerne i suppen og server Notes Server gerne med frisk forårsløg, gulerodsstave og peberfrugt tern Vidunderlige Liv 1 dåse syltede ferskner. 2,5 dl fersken
Jeg ved så ikke lige hvad der skal til, men til dessert skal vi have sticky rice med mango og fersken (en af mange asiatiske retter som jeg holder rigtig meget af)
Se eventuelt Hjemmelavet ispinde – Vandmelon og jordbær og Hjemmelavet ispinde – Fersken og Mango. Så har jeg lavet endnu en omgang hjemmelavet sunde is