Salaten smager helt vidunderlig - og ja, lige nu er jeg lidt besat af bær kombineret med grønt. Endnu en superlækker, og helt enkel salat - som både gør sig godt som tilbehør til grillmaden på en god sommeraften, men som også er rigtig fin at spise alene
Er blevet virkelig storforbruger af grønkål (gerne den færdighakkede og skyllede udgave) Den her salat er med grønkål og fennikel der begge bidrager med smag og sprødhed
Denne fennikelsalat er en salat med en karakteristisk smag – på den gode måde – og den smager godt til grillede eller stegte retter, så vinvalg afhænger naturligvis af, hvilken mad du serverer salaten til
Hold det halve granatæble i hånden og slå på det med en ske over en skål, så kernerne falder ud. For at lave et godt fuldendt måltid, der mætter og tilfredsstiller dig, så du ikke har lyst til søde sager eller andet bagefter, siges det, at retten skal indeholde både sødt, surt, salt, bittert og umami (eksempelvis kødsmag, nøddesmag, hvidløg eller soltørret tomat)
Vend kartoflerne med olie, salt og peber og læg dem i et ovnfast fad sammen med oliven. Kartoflerne og kyllingen passer sig selv i ovnen mens du laver salaten
Server mangoerne medfennikelsalaten og evt. Del abrikoserne i mindre stykker og vend dem med fennikel i tynde skiver, vaniljekorn og lidt af lagen fra mangoen
Jeg har her toppetmed mandler og emmentaler, men det kan du udskifte alt efter, hvad du har fx medparmesan, vesterhavsost og nødder som hasselnødder eller valnødder