Og glem for Guds skyld ikke at tilsætte fennikelfrø. Krydr med salt, peber, fennikelfrø og olivenolie. Og glem for Guds skyld ikke at tilsætte fennikelfrø
fennikelfrø. Fordel ramsløgbladene på, og drys herefter en blanding af de sorte peberkorn og fennikelfrø (som lige har været en tur i kaffekværnen og er blevet pulveriseret) på
1 spsk fennikelfrø. 1 spsk fennikelfrø. Vend ryggen til februarvejret. Forestil dig en græsk ø. Du sidder og venter på en hyggelig taverne, lyden af turistmusikken med gadunga gunga græsk bouzouki-folkemusik, lugten af solvarm hud fra din arm, følelsen af lidt stram hud på næse og skuldre
fennikelfrø. 1 tsk fennikelfrø. Lækker hverdagsret fra det asiatiske køkken, med masser af smag og utrolig nem og hurtig at lave, når børnene sidder og er sultne
fennikelfrø. Hæld olien over dem, og drys med citronskal og fennikelfrø – andre krydderier eller smagsstoffer kan også anvendes helt efter smag – og bland
fennikelfrø (vigtig ingrediens). 0,5-1 tsk fennikelfrø (vigtig ingrediens). Som lovet kommer her opskriften på en dejlig vegetarisk ret med sæsonens butternut squash
Vi spiste flute til – ikke hjemmebagte, men jeg havde dog lige peppet de færdigkøbte op ved at dryppe skorpen med citronsaft, penslet med flydende honning og drysset med korianderfrø og fennikelfrø og grillet dem i 5-7 minutter
Tilsæt fennikelfrø og hakket bredbladet persille. Blomkålsfritter med kylling8-10 stk1 kylling (1 kg)1 lille bundt timianSalt og peber2 fed hvidløgOlie1 stort blomkål120 gr mel1 tsk salt1 tsk peber1 tsk bagepulver100 gr revet parmesan1 spsk fennikelfrø2 spsk hakket bredbladet persille4 æg1 fed hvidløg1 liter olivenolie til stegningTænd ovnen for 200 gr
Perlehøne marineret i gin og appelsin serveret med risotto af perlespelt med urter og gulerødderMarinade1 fed hvidløg6 peberkorn4 enebær1 tsk fennikelfrø1 appelsin1 ½ dl gin1 spsk honning6 spsk rapsolie6 perlehønebryster med vingebenLæg hvidløg, peberkorn, enebær og fennikelfrø i en morter og knus groft. 1 tsk fennikelfrø