Jeg stod for en forret med salat og laks samt tilbehørtil hovedretten, som min mor lavede. Forretten med laks, som jeg har fundet inspiration til hos Foodfanatic og kornotto med rødkål, en opskrift jeg havde fundet hos Alt for Damerne
Her har jeg brugt den “danske kaviar” til en salat – men mulighederne er uendelige. Så det er bare med at hoppe ombord i de skønne sager, der endda fås til en rigtig god pris lige nu
Rester i køleskabet understøttede heldigvis lysten til let mad - røget laks og ravioli, en rest fennikel og grønkål samt tomater, jo, jo - det kan der sagtens komme en god ret ud af
Server fennikel – pæresalatentil den varmrøgede laksesalat og et godt brød. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen og hæld den over fennikel- pæresalaten
Du finder fra øverste venstre hjørne fyldte auberginer * mexi-tortilla med grov guacamole * rødbedesuppe med grovboller * (og nederst) lammebov med spanske linser * hel ovnbagt kylling med varm rodfrugtsalat og til sidst * ovnbagt laks med basilikumpesto, ovnbagte tomater og ristede bønner og fennikel i gule krydderier (opskrift følger)
Lav ovnbagte fennikel. Middagssalat med laks og rejer. Hvis du ikke har rester nok, så suppler i stedet med en salat eller ved at putte svampe i gryden
Tilsettfennikel, epler, rosiner og aprikoser. Ruccola salat. Mange har allerede begynt og søke på 'Nyttårsmeny', dette forslaget til årets siste måltid
Rengør fennikel og løg og. Så er salaten ikke kun tilbehør - men hele hovedretten. Pisk ingredienserne til dressingen sammen og smag til med salt og peber