så undlader jeg bare at spise de værste fedtkanter. Jeg lovede i sidste indlæg, at jeg ville finde flere opskrifter frem, hvor den omtalte karamelsauce kunne bruges
Steaken jeg har brugt her er en Striploin steak af okse med en fedtkant. Fedtkanten blev fjernet efter den var stegt, hvorpå den faktisk bliver en ret fedtfri bøf, da den steges i dens eget fedt - og der ikke tilsættes yderlig fedt på panden under tilberedningen
Steaken jeg brugte er en striploin steak med fedtkant. Fedtkanten har jeg stadig på under stegningen for marmorering og dermed et mere mørt stykke kød, men kan efterfølgende skæres af
Skær nakkekoteletter i strimler og fjern fedtkanter. Til den her ret (græsk gyros) har jeg valgt svinekød (nakkekoteletter), skåret i strimler og marineret i et par timer
Inden klargøringen til vandbad havde jeg skåret overskydende fedtkant fra. Fedtkanten blev ristet af i baconfedt fra bacon, der var stegt til brug for noget af tilbehøret
Er der en svær eller fedtkant på koteletterne, skæres denne af inden du banker dem så flade du kan. Fik sidste år en kogebog skrevet af Nigella Express med titlen “lækker mad lynhurtigt”
Steg først kødet på fedtkanten så det smelter og steg så derefter kødet i eget fedt. Del hvidløg i halv og steg med på snitsiden + et par kviste timian
Steg først kødet på fedtkanten så det smelter og steg så derefter kødet i eget fedt. Del hvidløg i halv og steg med på snitsiden + et par kviste timian
Steg først kødet på fedtkanten så det smelter og steg så derefter kødet i eget fedt. Del hvidløg i halv og steg med på snitsiden + et par kviste timian