Cremen skal laves af fløde og æg og remoncenmed rigtig marcipan. Det med bollerne og cremen har dog ændret sig – jeg har som årene gik fået en stor kærlighed til fastelavnsboller og ser langt efter dem
Firkanterne medremonce og creme - nok af det. Marcipanremonce. Remonce. Det er ikke for sent på en højhellig hverdag at give sig i kast med lidt fastelavnsboller, og jeg kan klart anbefale denne opskrift, som I lige får her
Rør sukker, smør og marcipan godt sammen, og stil det til siden. Inden jeg rejser fra iskolde Danmark, vil jeg lige dele opskriften på de her super skønne fastelavnsbollermed jer
Rør remonce sammen, dette gøres nemmeste med en håndmixer. Jeg har flere forskellige opskrifter på fastelavnsboller her på bloggen, og dem kan I finde her, hvis I gerne vil lave nogle med knap så meget smør
De havde hele dagen siddet klistret til Playstationen og spillet fodbold, så var egentlig godt tilfreds med, at jeg ikke var indlagt til dette hele dagen
Skær smørret i mindre stykker og tilsæt det sammen med hvedemel, æg, kardemomme og sukker. Remonce. Her får I vores absolut favorit opskrift på fastelavnsboller
Vi fortsætter lidt endnu medfastelavnsboller - bagte endnu en omgang i weekend. Jeg brugte både creme fra forrige opskrift, bare med hasselnødder i stedet for mandler
Sådan laver du fastelavnsbollermed chokoladeskum. Rør smør, sukker og marcipan sammen til en remonce. Fordel remoncen midt på kvadraterne, fold dejhjørnerne ind mod midten og klem dem godt sammen over fyldet