Fastelavnsboller med creme og marcipan opskrifter

Fastelavnsboller med Creme, Marcipan & Chokolade.

Fastelavnsboller med Creme, Marcipan & Chokolade.

J. a. ,. i. t. æ. n. k. e. r. o. H. y. d. v. F. s. l. u. g. O. j. h. I. f. ø. M. m. å. b. c. p. &. 2. 0. 1. 4. ½. A. 3. 8. 5. C. z. R. S. N. -. ". D. Æ. L. P. '. K. (. ). V. T. B
Fastelavnsboller med marcipan og hjemmelavet vaniljecreme

Fastelavnsboller med marcipan og hjemmelavet vaniljecreme

Jeg ved godt at det ikke er fastelavn mere og at det er lang tid siden det var det, men fandt lige ud af at jeg ikke har blæret mig med mit sidste forsøg som kun resulterede i at to af mine fastelavnsboller lækkede og resten holdt tæt
Fastelavnsboller med creme

Fastelavnsboller med creme

Jeg synes de her er lækre og de RIGTIGE fastelavnsboller - de kan varieres ved at lægge lidt chokolade sammen medcremen eller lidt marcipan
Fastelavnsboller med creme og remonce

Fastelavnsboller med creme og remonce

Sukker ogmarcipan blandes sammen og derefter tilsættes smøren lidt af gangen. Mums, har lavet fastelavnsboller i dag og hold op hvor blev de gode
Klassiske fastelavnsboller + Vaniljecreme & remonce

Klassiske fastelavnsboller + Vaniljecreme & remonce

Cremen skal laves af fløde og æg og remoncen med rigtig marcipan. Det med bollerne ogcremen har dog ændret sig – jeg har som årene gik fået en stor kærlighed til fastelavnsbollerog ser langt efter dem
Fedtfattige fastelavnsboller

Fedtfattige fastelavnsboller

Den ene halvdel skal være medmarcipanog nougat og den anden halvdel skal være medcremeog nougat. Du kan selvfølgelig også fylde dine fastelavnsbollermed alt andet end creme
Fastelavnsboller

Fastelavnsboller

Jeg har flere forskellige opskrifter på fastelavnsboller her på bloggen, og dem kan I finde her, hvis I gerne vil lave noglemed knap så meget smør
Fastelavnsboller med remonce og æblefyld

Fastelavnsboller med remonce og æblefyld

Denne gang har jeg dog fyldt dem medcremet, saftig remonce og vanilleprikket, syrligt æblefyld. Rør sukker, smør ogmarcipan godt sammen, og stil det til siden
Cupcakes Tuesday - flere fastelavnsboller

Cupcakes Tuesday - flere fastelavnsboller

Jeg brugte både creme fra forrige opskrift, bare med hasselnødder i stedet for mandler. De blev ikke helt så sprøde som jeg havde håbet, men smørret var med til at gøre at bollerne også gode dage efter og ikke spor tørre