Gammeldagsfastelavnsboller burde man spise året rundt. Jeg pyntede halvdelen af mine fastelavnsboller med kakaoglasur den anden halvdel med glasur rørt op med rød ufortyndet saft – så de blev fine prinsesse lyserøde
Disse klassiske fastelavnsboller med creme og syltetøj går aldrig helt af mode. Fastelavnsbollerne er pyntet med en glasur savet på kaffe, chokoladekugler og krymmel
Min mormors fastelavnsboller med creme og chokoladefyld – klassisk og gammeldags. Eller rettere jeg elsker min mormors fastelavnsboller med creme og remonce
Jeg holder mest af de enkle, gammeldagsfastelavnsboller. Ideen med marcipanremoncen fik jeg fra Bagenørden, og det er en velkommen tilføjelse til de klassiske fastelavnsboller med creme
Fastelavnsboller. De her er af den gammeldags slags, en gærbolle, som lukkes om lækkert fyld. Til tunen har vi oftest bare fået thousand island-dressing, men som voksen foretrækker jeg en creme fraice-dressing
I næste uge er det fastelavn og jeg synes (ligesom de fleste bagere) at det er helt legalt at spise en masse fastelavnsboller i en to-tre ugers periode omkring denne dag
Fastelavnsboller med creme. Creme. De laves af forskellige dejtyper, pyntes på alverdens måder, har forskellige typer af fyld og kan være lukkede, flækkede eller med fordybninger, men uanset om man er til vandbakkelser eller den klassiske gærbolle så er fastelavn intet uden fastelavnsbollerne
Imens laves cremen. Idag bagte jeg årets første fastelavnsboller. Cremen skal koge et par minutter under omrøring og den skal være tykkere end da du startede, inden du stiller den til afkøling