Her får du opskriften på den, jeg plejer at servere til karbonader og andre farsretter. Tomatsovs – Gad vide, hvor mange forskellige sovse og saucer der findes – bare i Danmark – altså til hovedretter
Server til frikadeller og andre farsretter. Stuvet hvidkål er en gammel kending fra det danske køkken. Jeg synes fordelen ved stuvet hvidkål er, at det er forholdsvist sundt og fungerer samtidig både som grøntsager og sauce til kødet - man sparer altså kalorierne fra sauce, remoulade eller hvad man ellers ville spise til kødet
Ellers har jeg serveret kødsovs, lasagne, torskerognsfrikadeller og generelt bare farsretter. I forbindelse med, at jeg skrev lidt om Valdes første 6 måneder, skrev jeg, at han skulle bombaderes med smagsindtryk
Frikadeller skal som alle andre farsretter gennemsteges. Trafitionel dansk hverdagsmad. kartofler, stuvet hvidkål, frikadeller gulerødder og naturligvis lidt surt
Frikadeller skal som alle andre farsretter gennemsteges. Frikadeller. Trafitionel dansk hverdagsmad. kartofler, stuvet hvidkål, frikadeller gulerødder og naturligvis lidt surt
er velegnet til farsretter. Af Beate Mulvana Grandahl Skriv kommentar Dip. Udskriv denne opskrift. En hurtigt lavet dip til de lækre, hjemmelavede chips
Derudover er farsretter altid skønne at bruge en. Sådan en solskinsdag er tiden udenfor attraktiv og maden må gerne være let og hurtig, derfor faldt jeg over denne sag i et gammelt blad fra min mormor