Farsbrød hakket oksekød opskrifter

Amerikansk farsbrød med ost og bacon

Amerikansk farsbrød med ost og bacon

De tørre franskbrødsskiver kom også en tur i minihakkeren og blev helt fint hakket. Jeg har for nogle uger siden set et billede, af et lækkert okse farsbrød med ost og bacon
Farsbrød

Farsbrød

Hakket kød af den ene eller andens slags blandet med lækre krydderier, grøntsager og andre ingredienser – deraf ordet fars
Mexicansk farsbrød

Mexicansk farsbrød

Hakketoksekød. Det blev så til en omgang farsbrød ala Mexico. Revet Cheddarost til at drysse over farsbrødet

Farsbrød Deluxe!

hakketoksekød. hakket svin/kalv. Vi skulle have farsbrød. hakketoksekød. hakket svin/kalv. - Farsbrød. Jeg nåede selv frem til at det måtte være et Farsbrød Deluxe
Græsk farsbrød med panchetta

Græsk farsbrød med panchetta

finthakket frisk timian. Smør et ovnfast fad med smør og form farsen til et aflangt farsbrød. finthakket rosmarin
Pizzainspireret farsrulle

Pizzainspireret farsrulle

Dette indlæg blev udgivet i Lidt af hvert og tagget farsbrød, hakketoksekød, Opskrifter. 500 g hakketoksekød. 500 g hakketoksekød
Karrykål

Karrykål

Skær stokken fra – den kan bruges i supper eller hakkes og bruges i frikadeller eller farsbrød. Vil du have kød i, kan du svitse strimler af kylling, hakketoksekød eller skinkekød i tern, inden du kommer kålen i
Farsbrød af oksekød

Farsbrød af oksekød

hakketoksekød. Derfor blev det til disse farsbrød med Røsti. hakketoksekød. Her er de små smøde farsbrød
Klassisk farsbrød med oksekød

Klassisk farsbrød med oksekød

Lad herefter det færdige farsbrød hvile i fem minutter inden den skæres i skiver. Tilbage til forsiden – farsbrød
Græsk Farsbrød

Græsk Farsbrød

Så valget faldt på et græsk farsbrød. Jeg spiste kartoffelmos og ærter til farsbrødet, men det vil også gøre sig godt med ovnstegte eller råstegte kartofler, salat og tzatziki
Farsbrød med Squash

Farsbrød med Squash

Rør kød med rasp, salt, æg, finthakket rosmarin, løg og squash og smag til med salt og peber. Jeg havde gæster til aftensmaden igår og havde besluttet at lave et farsbrød
Forloren farsbrød?

Forloren farsbrød?

Bland oksekød, æg, rasp, mel og mælk i en skål så det bliver fast. Forloren Farsbrød. Hvis man ikke vil have et ”vådt” farsbrød, så skal man bare halvere mængden af mælk og vand til sovsen, og så tilsætte det når man laver sovsen