Farsbrød af hakket oksekød opskrifter

Amerikansk farsbrød med ost og bacon

Amerikansk farsbrød med ost og bacon

Jeg har for nogle uger siden set et billede, af et lækkert okse farsbrød med ost og bacon. Konsistensen skal være lidt fastere end hvis du laver en frikadellefars ( af kalv og flæsk)
Farsbrød

Farsbrød

Hakket kød af den ene eller andens slags blandet med lækre krydderier, grøntsager og andre ingredienser – deraf ordet fars
Mexicansk farsbrød

Mexicansk farsbrød

Hakketoksekød. Det blev så til en omgang farsbrød ala Mexico. Revet Cheddarost til at drysse over farsbrødet

Farsbrød Deluxe!

– En kombination af fars i fad, farsbrød og forloren hare. Der ville man kalde det “meatloaf” og så var der ikke rigtig mere at diskutere
Græsk farsbrød med panchetta

Græsk farsbrød med panchetta

Drys af frisk timian eller finthakket rosmarin - kan evt undlades. Smør et ovnfast fad med smør og form farsen til et aflangtfarsbrød
Pizzainspireret farsrulle

Pizzainspireret farsrulle

Dette indlæg blev udgivet i Lidt af hvert og tagget farsbrød, hakketoksekød, Opskrifter. Her er opskriften på en farsrulle, hvor smagen er inspireret af Italien – af pizza-Italien mere end klassisk-Italien – med tomat, løg, oregano og ost
Karrykål

Karrykål

Skær stokken fra – den kan bruges i supper eller hakkes og bruges i frikadeller eller farsbrød. Vil du have kød i, kan du svitse strimler af kylling, hakketoksekød eller skinkekød i tern, inden du kommer kålen i
Farsbrød af oksekød

Farsbrød af oksekød

hakketoksekød. Derfor blev det til disse farsbrød med Røsti. hakketoksekød. Her er de små smøde farsbrød
Klassisk farsbrød med oksekød

Klassisk farsbrød med oksekød

Lad herefter det færdige farsbrød hvile i fem minutter inden den skæres i skiver. Tilbage til forsiden – farsbrød
Græsk Farsbrød

Græsk Farsbrød

Det er den lidt børnevenlige af snakken, uden skarpe smagsvarianter hvidløg og oliven, men ikke desto mindre smagte det rigtig godt
Farsbrød med Squash

Farsbrød med Squash

Jeg havde gæster til aftensmaden igår og havde besluttet at lave et farsbrød. Rør kød med rasp, salt, æg, finthakket rosmarin, løg og squash og smag til med salt og peber
Forloren farsbrød?

Forloren farsbrød?

Hvis man ikke vil have et ”vådt” farsbrød, så skal man bare halvere mængden af mælk og vand til sovsen, og så tilsætte det når man laver sovsen