Dette indlæg blev udgivet i Lidt af hvert og tagget farsbrød, hakket oksekød, Opskrifter. Rør først farsen med salt, peber, løg, rasp, ketchup og halvdelen af de hakkede tomater
Rør kød med rasp, salt, æg, finthakket rosmarin, løg og squash og smag til med salt og peber. Jeg havde gæster til aftensmaden igår og havde besluttet at lave et farsbrød
Bland oksekød, æg, rasp, mel og mælk i en skål så det bliver fast. Forloren Farsbrød. Hvis man ikke vil have et ”vådt” farsbrød, så skal man bare halvere mængden af mælk og vand til sovsen, og så tilsætte det når man laver sovsen
former for farsbrød også af okse. Nu ville jeg selv lave farsbrød med okse. Efter at have kigget på lidt forskellige opskrifter fandt jeg denne på farsbrød
Efter min mening kan et farsbrød lavet af oksekød nemt gå hen og blive meget tørt. Farsbrødet kan enten serveres med ris, kartofler eller pasta alt efter humøret
Butterdej er en fantastisk ting, da det kan bruges med en masse forskellige ingredienser eller kødtyper, fx oksekød, fisk herunder laks, svinekød eller kalvekød