Sådan gør du Rør kødet med salt i ca. Tilsæt havregryn, mælk, æg, tranebær, rosmarin og peber. Hæld rødvinssaucen over farsbrødet og bag det midt i ovnen - øs sauce over et par gange under bagningen
De rensede grønsager – en passende mængde af gulerødder, selleri, kartofler, rødbeder skåret i størrelse som pommes frites – lægges på bagepapir i en bradepande, smøres med lidt olie og sættes i nederste del af ovnen samtidig medfarsbrødet
En rigtig hare er det jo ikke, deraf navnet, men selve farsbrødet skal formes som selve hareryggen. I aften serveres "haren" med kartoffel/grøntsagsmos da det er Oskars favorit, mens der mere traditionelt serveres almindelig kogte kartofler
Forloren hare er måske – lidt ærgerligt – ved at blive overhalet af græsk farsbrød og lignende. Forloren hare serveres traditionelt medkogte kartofler og grønt og en klat ribsgelé
Formes til brød og bacon lægges over så det dækker, ligesom ved forlåren hare. Efter inspiration af det nye samvirke blad, har jeg lavet dette farsbrød
Serverer farsbrødet sammen med de kogte kartofler og en brun sovs. Parmaskinken omkring farsbrødet gjorde prikken over i'et, og ellers var det bare om at lave standard kogte kartofler og en lækker brun sovs til
Kom farsen i et smurt fad og form til et farsbrød. Kom lidt saucekulør i og når saucen er kogt lidt ind smages den til med ribsgelé, salt og peber og evt
Det hele æltes sammen og formes til et farsbrød, liggende i et ovnfastfad. Dette trick kan bruges både til farsbrødmed okse og svinekød, frikadeller, forlorenhare, kødboller i ovnen, bøffer, sammenkogte retter, kødsovs, lasagne osv