Farsbrød med bacon til 20 personer opskrifter

Amerikansk farsbrød med ost og bacon

Amerikansk farsbrød med ost og bacon

Når farsbrødet er rullet sammen, klemmes hver ende til – ellers vil den dejlige ost flyde ud. Brug nu bagepapiret til at rulle og stramme med

Saftigt farsbrød med porre og sprød bacon.

Ælt farsen godt sammen og form den til et farsbrød i et ildfast fad. Kom det i skålen sammen med hakket svinekød, feta, æg, peber, timian og hvedemel (eller Husk hvis farsbrøddet skal være low carb)

Klassisk farsbrød

I et ildfast fad formes farsbrødet og den dækkes medbacon. man skal lave et rektangel farsbrødmed flad top
Farsbrød

Farsbrød

Amerikansk farsbrødmedbacon og oksekød. Hakket kød af den ene eller andens slags blandet med lækre krydderier, grøntsager og andre ingredienser – deraf ordet fars

Farsbrød Deluxe!

tilmed salt og peber. Men fedt med så mange indslag. Bacon flettes og lægges over farsbrødet (kanterne bukkes ind under farsen)
Italiensk farsbrød (Polpettone al forno)

Italiensk farsbrød (Polpettone al forno)

En ret som både mine forældre og bedsteforældre gennem tiderne har lavet utallige gange, i en hel traditionel stil, med enten røget spæk eller bacon
7 med bacon

7 med bacon

Farsbrød er nærmest pakket ind i bacon – det er i hvert fald tilfældet i den opskrift, du får ved at klikke på linket her i starten af teksten eller på billedet under
Forloren hare

Forloren hare

En rigtig hare er det jo ikke, deraf navnet, men selve farsbrødet skal formes som selve hareryggen. Det skal være sådan en aflang smal form og så skal den barderes medbacon i rigelige mængder
Forloren hare a la farmor

Forloren hare a la farmor

Læg dem tæt på farsbrødet og brun det midt i ovnen. Tilsæt fløden sammen med gelé, salt og peber. Sådan gør du Rør det hakkede kød godt med salt og peber
Kyllingefarsbrød med soltørrede tomater, feta og ris

Kyllingefarsbrød med soltørrede tomater, feta og ris

Form til et farsbrød i et ovnfast fad og dæk baconskiver over. 4 personer500 g. salattern/feta1 håndfuld hakket persille 2 ægSalt og peber1 pakke baconBland alle ingredienser (undtagen bacon) sammen til en fars. vand med i fadet og bag ved 200 grader i ca. ) 4 personer. 1 pakke bacon. 200 g
Forloren hare

Forloren hare

Forloren hare er måske – lidt ærgerligt – ved at blive overhalet af græsk farsbrød og lignende. Form farsen til et brød – franskbrød – læg det i et smurt ovnfast fad, og dæk det medbaconskiver
LCHF-kyllingefarsbrød

LCHF-kyllingefarsbrød

Vi linker kun til produkter, vi selv bruger og er tilfredsemed. Farsbrød virker måske lidt gammeldags, men herhjemme er vi vilde med det
Æblekrydrede farsmuffins med rosenkål

Æblekrydrede farsmuffins med rosenkål

Det er såmænd ikke, fordi de smager så meget anderledes end et farsbrødmed de samme ingredienser – men – det bliver altså kønne at se på, og det er da sjovt at lege lidt med faconen på maden, ikke
Forloren hare

Forloren hare

Smag tilmed salt og peber, og form til tre små farsbrød, som derefter rulles i baconstykkerne. Opvarm lidt olie og smør på en pande, og steg så farsbrødene på alle sider, tilbaconen er sprød
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Fordel tomaterne i et ovnfast fad og læg farsbrødene på en rist ovenpå fadet. Server med kartoffelmos og hakket bredbladet persille på toppen og hyg dig