Ælt farsen godt sammen og form den til et farsbrød i et ildfast fad. Kom det i skålen sammen med hakket svinekød, feta, æg, peber, timian og hvedemel (eller Husk hvis farsbrøddet skal være low carb)
Amerikansk farsbrødmedbacon og oksekød. Hakket kød af den ene eller andens slags blandet med lækre krydderier, grøntsager og andre ingredienser – deraf ordet fars
Farsbrød er nærmest pakket ind i bacon – det er i hvert fald tilfældet i den opskrift, du får ved at klikke på linket her i starten af teksten eller på billedet under
En rigtig hare er det jo ikke, deraf navnet, men selve farsbrødet skal formes som selve hareryggen. Det skal være sådan en aflang smal form og så skal den barderes medbacon i rigelige mængder
Læg dem tæt på farsbrødet og brun det midt i ovnen. Tilsæt fløden sammen med gelé, salt og peber. Sådan gør du Rør det hakkede kød godt med salt og peber
Form til et farsbrød i et ovnfast fad og dæk baconskiver over. 4 personer500 g. salattern/feta1 håndfuld hakket persille 2 ægSalt og peber1 pakke baconBland alle ingredienser (undtagen bacon) sammen til en fars. vand med i fadet og bag ved 200 grader i ca. ) 4 personer. 1 pakke bacon. 200 g
Forloren hare er måske – lidt ærgerligt – ved at blive overhalet af græsk farsbrød og lignende. Form farsen til et brød – franskbrød – læg det i et smurt ovnfast fad, og dæk det medbaconskiver
Det er såmænd ikke, fordi de smager så meget anderledes end et farsbrødmed de samme ingredienser – men – det bliver altså kønne at se på, og det er da sjovt at lege lidt med faconen på maden, ikke
Smag tilmed salt og peber, og form til tre små farsbrød, som derefter rulles i baconstykkerne. Opvarm lidt olie og smør på en pande, og steg så farsbrødene på alle sider, tilbaconen er sprød
Farsbrødmed ovnbagte rodfrugter, mayodressing og fennikelfræs. Søndagen endte med at stå på helstegt kylling, så jeg vil bruge de får rester, til en rodfrugte-pizza toppet med kylling, bacon og oliven
Fordel tomaterne i et ovnfast fad og læg farsbrødene på en rist ovenpå fadet. Server med kartoffelmos og hakket bredbladet persille på toppen og hyg dig