Farsbrød 500 g svinekød opskrifter

Græsk farsbrød

Græsk farsbrød

Græskfarsbrød – Det er så skønt med farsbrød – du kan komme hvad som helst i det … næsten … og det smagerstadiggodt
Farsbrød og blommesauté

Farsbrød og blommesauté

Hæld rødvinssaucen over farsbrødetogbag det midt i ovnen - øs sauce over et par gange under bagningen
Farsbrød og ovnbagte grønsager

Farsbrød og ovnbagte grønsager

De rensede grønsager – en passende mængde af gulerødder, selleri, kartofler, rødbeder skåret i størrelse som pommes frites – læggesbagepapir i en bradepande, smøres med lidt olie og sættes i nederste del af ovnen samtidig med farsbrødet
Spicy farsbrød

Spicy farsbrød

Bland rasp, kød, halvdelen af oreganoen, æg, feta, salt og peber sammen til et farsbrød. Ingredienser. Når gulerødderne er færdige laves der en lille rede i midten af fadet med plads til farsbrødet
LCHF-kyllingefarsbrød

LCHF-kyllingefarsbrød

Vi har før lavet en græsk version med svinekød - denne gang blev det med kyllingog masser af smag fra de sorte oliven
Æblekrydrede farsmuffins med rosenkål

Æblekrydrede farsmuffins med rosenkål

Det er såmænd ikke, fordi de smagermeget anderledes end et farsbrød med de samme ingredienser – men – det bliver altså kønne at se på, og det er da sjovt at lege lidt med faconen på maden, ikke
Græsk farsbrød

Græsk farsbrød

Græskfarsbrød er også en af de retter jeg har haft lavet gennemmange år - og opskriften stammer fra de gamleKarolinebøger
Farsbrød med ovnbagte kartofler

Farsbrød med ovnbagte kartofler

Der er mange takes på farsbrød, men det togmig selv nogle år at blive tilfreds med dem jeg lavede. Den her version er simpel, hurtigog koster ikke meget
Farsbrød med squash

Farsbrød med squash

I dag skulle vi have farsbrød med squash fordi jeg havde en squash i køleskabet der trængte til at blive brugt
Farsbrød med peberfrugt, champignon og oliven

Farsbrød med peberfrugt, champignon og oliven

Vores tilbehør til farsbrødet var bagt rødbedesalat. et lækkert farsbrød. Normalt er det ikke noget vi får særlig ofte, men da jeg så opskriften, så det så lækkert ud ogingredienserne var for os meget tiltalende, samt betød at vi kunne få brugtnogle af resterne i grøntsagsskuffen