De rensede grønsager – en passende mængde af gulerødder, selleri, kartofler, rødbeder skåret i størrelse som pommes frites – lægges på bagepapir i en bradepande, smøres med lidt olie og sættes i nederste del af ovnen samtidig med farsbrødet
Bland rasp, kød, halvdelen af oreganoen, æg, feta, salt og peber sammen til et farsbrød. Ingredienser. Når gulerødderne er færdige laves der en lille rede i midten af fadet med plads til farsbrødet
De fleste af os laver jævnligt retter som frikadeller, krebinetter ogfarsbrød. Wokretter indeholder sjældent hakket svinekød, men i denne ret fungerer det rigtig fint
Spis retten til aftensmad ogbrug resterne af farsbrødet som pålæg på rugbrød eller i en sandwich. Forloren hare er en dansk klassiker og en sand bedstemor ret
Det er såmænd ikke, fordi de smager så meget anderledes end et farsbrød med de samme ingredienser – men – det bliver altså kønne at se på, og det er da sjovt at lege lidt med faconen på maden, ikke
Der er mange takes på farsbrød, men det togmig selv nogle år at blive tilfreds med dem jeg lavede. Den her version er simpel, hurtigog koster ikke meget
Vores tilbehør til farsbrødet var bagt rødbedesalat. et lækkert farsbrød. Normalt er det ikke noget vi får særlig ofte, men da jeg så opskriften, så det så lækkert ud ogingredienserne var for os meget tiltalende, samt betød at vi kunne få brugtnogle af resterne i grøntsagsskuffen