Tilsætgrøntsagerneogkyllingenog anret den på et flot fad eller i en stor skål. BARNET skærer grøntsageri meget finestrimler, og shaker dressingen for vildt
I et ildfastfad formes farsbrødetog den dækkes med bacon. Man skal lave et fuldstændig glat farsbrød uden huller, fordi så bliver safterne inde, og så skal den være formet som om den er trykket ud af en aflang tupperware boks
Rør alle ingredienser med undtagelse af løg, olieog smør hurtigtog ”sjusket” sammen til en fars – den skal ikke være blank og glat som en frikadellefars
kartofler, brunede kartofler, en grønkålssalat, rødkålssalat ogminfarsfantastiske sauce. Lad det stå og trække imensgrøntsagerne på panden steger færdige
Den er udelukkende lavet med rå grøntsager, så den hører ogsåind under raw food. Og så fik jeg lejlighedtil at indviemit smukke kobberfad, som jeg fandt i bazaren iIsfahaniIran på min rejse i foråret
Men i denne udgave sneg en smule pasta sigogsåind (min far tror ikke, man kun kan leve af grøntsager) og når den er med fuldkorn, skal den være så velkommen
Rigtig mange rester kan bruges som kødstrækkere i en fars eller i en brøddej. Ordn dinegrøntsager med det samme og opbevar demigennemsigtige bokse på køl