Bland ingredienserne til en fars - den må godt være lidt våd. (Alternativt kan de laves i ovnen i stedet - men vi kan personligt bedst lide dem med stege-sprødhed)
Til gengæld har jeg både været på besøg hos Bibliotekarforbundet i København, jeg har været til min fars fødselsdag i Kolding og jeg har været på kursus i Herning - plus det løse
… blomkål med fx broccoli eller andre finthakkede kåltyper som fx spidskål, hvidkål. I kan nedenfor læse, hvad de forskellige ingredienser byder ind med i denne salat
Man kan lave den traditionelle medfars og pastaplader. Lasagne medhvidkål, bacon og tomat. Og man kunne måske også skifte pastapladerne ud med skiver af squash (rigtig god måde at bruge store squash på)
½ spidskål eller hvidkål. Min far har en stor grøntsagshave med blandt andet kål, diverse rodfrugter, porrer, bladselleri, løg og meget mere – alt er økologisk
Min gårdhave har fliser over det hele med undtagelse af et bed på ca. I det lange bed har jeg hvidkål, grønkål, porrer, rødløg, jordbær, en enkelt squashplante og en enkelt hokkaidoplante
Som sædvanligt har jeg ændret i opskriften så den passer til hjemmets behov og smagsløg – fx valgte jeg spidskål frem for hvidkål for at give salaten en mild smag og mindre bitterhed