Straks efter forsvandt børnene ud i køkkenet for at tilberede vores mad. Når vi hvert år rammer farsdag, plejer børnene og jeg at købe en gave til deres far
Men i dag får I opskriften på en dejlig vinterret med gode vintergrønsager som porrer og kartofler. Sådan en uge bliver der ikke gjort så meget ud af madlavningen, så der har ikke været så meget at skrive om på bloggen
Nu skal linsemassen laves ligesom en rigtig frikadellefars. Forleden dag holdte vi sommerfest på mit studie og havde besluttet os for, at det skulle være et stort sammenskudsgilde med alle mulige sommerherligheder
Om nogle dage er karantænen overstået og hr Kattemis må komme ud. For lige pludselig kommer meget af tiden til at handle om "hvornår gav du ham mad", "han skal ikke have mad endnu" til små interruptions når man rammer sengetid, kissemisser - og ja, også når man skal besøge huset med et hjerte i døren
Men mor og farsdag synes jeg er ret hyggeligt. at lave mad, kage, eller sin helt egen gave. Mors dag nærmer sig og hvilken mor har ikke fortjent en lille påmindelse om, hvor glad man er for at hun beriger ens liv
Christian arbejdede hjemmefra, så vi kunne være sammen hele dage, og havde hentet morgenmad, super flot buket blomster, og der stod fine pakker fremme til mig, da jeg stod op
Og så en eftermiddagslur inden vi gik ud for at få aftensmad. Vi spiste på samme lille og hyggelige cafe hver morgen og tog på julemarkeder, gik byen tynd og spiste en masse lokale sager i løbet af dagen
Chokolademousse er min brors yndlingsdessert, og han ønskede det altid på sin fødselsdag. Nu var det jo ikke helt weekend, men torsdag er vel en slags optakt
Før jeg starter dagens indlæg, vil jeg gerne sende en varm tak ud til alle jer, der har sendt mig søde, støttende hilsner her på bloggen og på Facebook efter mit seneste indlæg
Kom alle ingredienser undtagen grønsagsbouillon op i en skål og rør til en jævn fars. Man kan med fordel lave dobbelt portion kødboller og blomcoliris, så man kan lave retten igen dagen efter ved kun at lave karrysovsen
Min fars faster Inge er, hvad man i gamle dage ville kalde en rigtig knag i et køkken, rundet af husholdningsskole og en plads som kokkepige i sin tidlige ungdom