Spis dem med en god salat og tzatziki eller som snack medtahin-dressing. Der er et hav af muligheder medfalafel - de kan laves med gulerødder, andre krydderurter, andre bønner og ærter
Her kommer et bud på en relativt traditionel falafel, som smager rigtig godt - især med en god salat og tahindressing som fyld i pitabrød eller fladbrød
Efter endnu et besøg på endnu en københavnerrestaurant med tømmermænd til følge, så er det praktisk og godt for hovedet og maven, at kunne lave sine egne falafler til dagen derpå
Jeg skifter lidt, men hvis jeg skal bruge hummus i forbindelse med falafler, så bliver det den langsomme metode, blandt andet da der skal bruges mange kikærter, men også fordi kikærter til falafel ikke må være kogte
frokost med vores nye syriske bekendte og menuen står på falafel og danske. Falafel i Flensborg. Serveres i brød med tomat, citronskiver, salat og tahindip
Skær pitabrød op og læg salat, agurk, tomat, falafel og tahin dressing i . Rør tahin i skyren, pres et fed hvidløg i og rør sammen med cayenne og salt og peber
Start med at blend dine kikærter, derefter tilsætter du resten af det og blender det godt sammen. Steg dem på panden med lidt olie – det kan godt være svært, da det er lidt tørt, men vær forsigtig og vend dem med en gaffel (pas dog på din pande)